Online trainingen en cursussen

  • Bevoegd docent
  • Meer dan 15 jaar ervaring als docent Nederlands en rekenen
  • Zelf bepalen waar en wanneer je studeert
  • Ondersteuning door middel van filmpjes en webinars
  • Niet goed, geld terug

 

Alle online trainingen en cursussen starten per 1 september 2016

 

Online trainingen en cursussen

Als jij je graag vanuit huis ontwikkelt, zijn de online trainingen en cursussen echt iets voor jou. De meeste stof kun je thuis doornemen. Je hebt toegang tot filmpjes waarin ik de theorie uitleg en je krijgt via de e-mail de theorie op papier, werkbladen om te oefenen met de stof en handige links en trucjes. Ook krijg je aan het eind van een training of wanneer een onderwerp in een cursus is afgerond een heel handig e-book met alle informatie die je gehad hebt tijdens de lessen, op een logische manier gebundeld. Zo heb je een mooi naslagwerk. Heel soms is het nodig een workshopdag mee te maken. Informatie vind je hier.

Met de cursussen kun je je gehele niveau op het gebied van Nederlands en/of rekenen naar een hoger plan tillen. De cursussen zijn beschikbaar op referentieniveau 2F of 3F.

 

Tijdens de cursus Nederlands komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. (Werkwoord)spelling
2. Grammatica
3. Zakelijk lezen
4. Zakelijk schrijven
5. Zakelijke gesprekken voeren

 

Tijdens de cursus rekenen komen de volgende domeinen aan bod:

  1. Getallen
  2. Verhoudingen
  3. Meten en meetkunde
  4. Verbanden

 

Trainingen

Als je één of twee onderdelen van het Nederlands of rekenen lastig vindt, kun je kiezen voor één of twee online trainingen. Ook deze trainingen zijn op referentieniveau 2F of 3F. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een online training (werkwoord)spelling, grammatica of rekenen met getallen. Kijk voor het trainingsaanbod Nederlands hier en voor rekenen hier.