Vanaf nu kun je bij Eigenwies betalen via overschrijving, Ideal en PayPal

Sjabloon hoera

 

De webshop is gereed voor je online betalingen. Om dit te vieren, zijn alle prijzen verlaagd tot 31 mei 2016. Dan gaan de reguliere prijzen in! Wanneer je dus een mooie deal wil scoren, is dit je kans. Wanneer je je aanmeldt voor de gratis lessen (formulier staat op deze site) krijg je bovenop die korting nog eens een korting van €100,- op de online cursus Nederlands. Dit moet je echter uiterlijk 20 april doen. Deze aanbieding is alleen voor snelle beslissers. Die bon is geldig tot 23 april 2016!

Op dit moment is er in de webshop vooral veel aanwezig op het gebied van Nederlands. Van rekenen heb ik alleen de training ‘getallen’ op niveau 2F en 3F en de cursus beschikbaar gesteld. Het gaat me namelijk heel veel tijd kosten om dit goed op te gaan zetten. Tijd die ik nu niet heb. Vanaf juli zullen ook andere domeinen beschikbaar zijn. De cursus begint met hetzelfde domein als de training, waardoor ik deze ook beschikbaar heb gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *